Privát Antenna, csak hogy ne legyen túl későn...

Gondolkodott már azon szobakiadóként, hogy mennyivel jobb lenne saját igénye szerint összeválogatni a TV csatornák összetételét? Több orosz, német csatornát betenni az apartman, vagy hotel kínálatába, kiváló digitális minőségben- akár FullHD-ban - ezzel is növelve a vendégek megelégedettségét? Mindezt havidíj mentesen?

Lassan megszűnik az analóg műsorszórás a kábeltévé hálózatokon. Az Inviteles hálózatokon az előzetes információk alapján 2018. decemberében. Akik több mint 3 TV-t szeretnének üzemeltetni, azoknak marad az üzleti előfizetés, több tízezer forintos havi díjjal, vagy egy egyéni TV hálózat megvalósítás.

A rendszer előnyei, hogy a meglévő televíziós koax hálózatot felhasználva, rombolás nélkül kiépíthető egy saját rendszer, kb 30 digitális csatornával (magyar-orosz-német-olasz-cseh-lengyel-angol stb. nyelven) minimális karbantartási igénnyel és havidíj mentesen.
Egy feltétele van csak, hogy már újabb típusú lapos LCD/LED Tv-k legyenek használatban, amelyek tudják a DVB-T szabványt.(a jelenlegi forgalomban lévő televíziók szinte 100%-a)
Amennyiben "dobozos" TV-k vannak használatban, abban az esetben mindegyik mellé egy set top box (STB) kell kapcsolni, így téve alkalmassá a televíziót a DVB-T jel vételére. Cégünk 8.500,-Ft-os darab ártól tud STB-t biztosítani.

Keressen minket bizalommal, és egy ingyenes felmérés után adunk árajánlatot az Ön egyedi igényei szerint!